OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I din roll är du ansvarig för den dagliga driften i köket, planerar och organiserar arbetsflödet genom effektiv schemaläggning och har resultatansvaret för avdelningen genom kalkylering och kontroll på råvarukostnad för att leverera enligt uppsatta mål.
Du arbetar i ett härligt team med hög kunskapsnivå och kreativitet, och delar köksmästarrollen tillsammans med F&B manager
I rollen som Köksmästare ingår även:
Inköp och fakturahantering
Kontakt med leverantörer,
Gästnöjdhet och uppföljning
Utveckla och skapa menyer
Hygienrutiner och livsmedelshantering.
Systematiskt arbetsmiljöarbete
Vi söker dig som:
Är en passionerad inspiratör kring mat och matkvalitet.
Du förstår vikten av gästfeedback och vill hela tiden utveckla köket med dina medarbetare för att hålla hög gästnöjdhet.
Är en fantastisk ledare och god lagspelare.
Goda kunskaper i köksekonomi.
Goda kunskaper inom effektiv shchemaläggning.
Du är prestigelös och visar stor förståelse för att vi hjälps åt över alla restaurangens avdelningar.
Är kvalitetsmedveten och innovativ.
Minst 2 års yrkeserfarenhet av en liknande roll att arbeta som Köksmästare i ett kök med klassisk svensk matlagning och klassiska svenska råvaror
Kort om Fars Hatt:
Att komma till Fars Hatt ska kännas lite som som att komma hem.
Själva idén med ett Fars hatt bygger på att ge dig personlig service varje dag, året runt.
I nöd och lust, här håller vi bröllop och dop såväl som begravning.
Vi har öppet 363 dagar om året och håller hårt på traditionerna, både smak- och kalendermässigt.
Vi erbjuder dig:
Ett stimulerande och utvecklande jobb i ett fantastiskt team och i en underbar miljö
En anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner
Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Internutbildningar
Om tjänsten:
Anställningsform:
Heltid 100%.
Tillträde omgående/enligt överenskommelse.
I rollen förväntas arbetstiden anpassas så kvällar & helger ingår i tjänsten och planeras utifrån driften.