OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hej! Tycker du om att skapa glädje och förgylla människors vardag? Då kan du vara vår nya kock. Just nu finns det plats för dig i vårt team då vi söker en kock. Som hotellrestaurang går vi nu in i högsäsong och behöver stärka upp vårt arbetslag med en person med matintresse och energi.
Som hotell servar vi många olika gästkategorier med skiftande behov och önskemål och vårt värdskap är viktigt då maten spelar stor roll för helhetsupplevelsen. Vi är ett 4-stjärnigt affärs och konferenshotell med 100 rum och 216 bäddar och vi tillhör en av Nordens ledande hotellkedjor med fler än190 hotell i Skandinavien och Baltikum.
Restaurangen serverar frukost, lunch, a la carte och bankett & konferens middagar och vårt mål är att erbjuda fräsch och välsmakande mat med rötter i den svenska husmanskosten och influenser från internationella matkulturer.
Vi söker dig som har högt kvalitetstänk, är flexibel och gillar utmaningar som kräver snabba lösningar. Du skall tycka om att arbeta i grupp och inte känna dig obekväm med ensamarbete. Du känner att du kan ta egna initiativ när så behövs och stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du och dina kollegor bidrar tillsammans till en välfungerande, trivsam och utvecklande arbetsplats och en lönsam verksamhet med respekt för produkten.
Som person är du glad, serviceinriktad, strukturerad, ansvarstagande och tillmötesgående mot gäster och personal.
Vi ser gärna att du har utbildning inom hotell och restaurang och/eller yrkesvana och att du är välbekant med HACCp systemet.
Tjänsten är på 50% och extra vid behov, enligt överenskommelse och innebär arbete på kvällstid, dagtid samt helger. I arbetet ingår alla vanligt förekommande sysslor i ett restaurangkök, såsom matlagning, disk, varuplock, egenkontroll och städ.
Vi ser fram emot att höra av dig!