OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Falköping växer och just nu är vi cirka 32 000 invånare. Vi har utsetts till Sveriges första Cittaslow - ett internationellt nätverk för det goda livet. Vi är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden.
Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden.
ARBETSUPPGIFTER
Falköpings kommuns kostavdelning söker nu en kock till ett ombyggt tillagningskök på Vartofta förskola.
Din uppgift blir att servera frukost, lunch och mellanmål till förskolans barn och pedagoger i en matsal samt ut till vissa avdelningar.
Du komponerar din egen matsedel i samråd med din kökschef.
Vi praktiserar matlagningen från grunden i så stor utsträckning som möjligt.
Alla i ett kök förekommande arbetsuppgifter.
KVALIFIKATIONER
Dokumenterad kock alt. annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt erfarenhet av praktiskt arbete i storkök/restaurang.
Du är noggrann, positiv, ansvarstagande och har ett tydligt fokus på barnen.
Du har ett stort intresse och brinner för matlagning.
Du anser att service är viktigt och har ett lösningsfokuserat arbetssätt samt en god flexibilitet.
Du tycker om att samarbeta med de pedagoger på plats.
Du har grundläggande kunskaper inom specialkost, datakunskap och egenkontroll baserat på HACCP.
Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift samt förstår skriftliga instruktioner.
Du har B-körkort och tillgång till bil.
ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga Jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Enhetschef Carina Henriksson
0515-88 55 85
Enhetschef Marita Eriksson
0515-88 55 86
Kökschef Micaela Johansson Ferm
0515-88 66 74
Kökschef Ewa-Pia Jacobsson
0515-88 55 84
Kökschef Marita Eriksson
0515-88 55 86
Kökschef Daniel Pettersson
0515-88 60 40
Kökschef Klas Hedrönn
0515-88 57 78
Städchef Solveig Pettersson
0515-88 51 60
Kökschef Carina Henriksson
0515-88 55 85
Kökschef Daniel Hjelm
0515-88 55 46