OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
GöteborgsOperan är beläget vid älvstranden i en fantastisk miljö.
Vi erbjuder ett arbete i en kreativ och offentlig miljö med många gäster i omlopp under intensiva perioder.
Vi serverar lunch på vardagar, à la carte i samband med föreställning och större evenemang anordnas vid tillfälle. Sommartid är även vår Sommarveranda öppen. GöteborgsOperans restaurang är Svanenmärkt och ett stort miljöengagemang genomsyrar det dagliga arbetet.
Vi söker dig som vill arbeta som kock i GöteborgsOperan restaurang.
I arbetet ingår de vardagliga uppgifterna som att ta emot leveranser, packa upp varor, egenkontrollerna, förbereda och tillaga á la carte-maten, städning m.m.
Tjänsten innebär arbete både i Operans restaurang samt personalmatsal. Arbetet är förlagt både dag- och kvällstid.
Kvalifikationer
En grundförutsättning är att Du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av arbete som kock.
Som person är du självständig, stresstålig, tar egna initiativ och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du bör också vara intresserad av GöteborgsOperans verksamhet.
Tjänsten är ett vikariat fram till september 2016. Tillträde snarast.
GöteborgsOperan eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kristina Hauge, Restaurangchef
031-10 82 11
Anna Holm, Personalspecialist
031-10 80 71
Simon Engmalm, Teaterförbumdet
031-10 82 02
Simon Engmalm, Teaterförbundet
031-10 80 00
Restaurangchef Kristina Hauge
Tfn, 031 – 10 82 11
Assisterande restaurangchef Ousainou Mbye
Tfn, 031 – 10 82 15
Restaurangchef Kristina Hauge
031 – 10 82 11