OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en glad matlagare till sommarsäsongen på Restaurang Langaraden mitt i Stockholm på Skeppsholmen!
Vår gastronomi är samtida med svensk inriktning. Vi använder ett rustikt, enkelt uttryck och värnar om det svenska matarvet som framhäver råvarorna, som gärna får vara från vårt närområde och självklart för oss i säsongI köket kommer du att få jobba med riktigt mathantverk i form av att göra korvar, kroppkakor strömmingsinläggningar, grava och röka fisk, koka marmelader och mycket annat.
Restaurangen är öppen alla dagar i veckan hela året, från frukost till sen middag.
Verksamheten är omfattande och störst under sommarhalvåret.
Hotel Skeppsholmen ligger på den vackra ön Skeppsholmen mitt i centrala Stockholm och ingår i Nobiskoncernen. Hotellet har 81 hotellrum och sviter och är medlem i Design Hotels för mer info se, www.hotelskeppsholmen.se och instagram @langaraden
Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av arbete på egen station. Du jobbar i dag som kock och du brinner för det nordiska rustika köket, du är en lagspelare och vill utvecklas tillsammans med oss.
Utvecklingsmöjligheterna är stora då vi tillhör Nobis koncernen med bla Operakällaren,
Nobis Hotel, Miss Clara, Hotel J och Stallmästargården
Tillträde omgående och intervjuer sker löpande
Ansökan skickas till Köksmästare Tomas Lindh, tomas@hotelskeppsholmen.se
Kontaktpersoner på detta företaget
restaurangchef Magnus Johansson
08 - 4072305
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300
0708 30 59 46
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300
0708 30 59 46
Receptionschef Louise Barnekow
0804072300
Vice vd Magnus Johansson
08 - 4072300
0708 30 59 46