Kock

Arbetsbeskrivning

Åre Bageri Med Kväll söker Kock.
Du måste ha minst 3 års yrkeserfarenhet från restaurangkök.

På Åre Bageri / Bistro lagar vi all mat från grunden även pastan, med bra råvaror och hög ambition. Vi är Krav-certifierade och använder råvaror från KRAV-gårdar och ekologiska odlingar. Det är viktigt att du har bred erfarenhet av både kyckling/kött/fisk och vegetariska alternativ. Helgrillat Lamm & Gris!

Vårt kök är modernt och praktiskt, och i vår restaurant njuter du av en fantastisk arbetsmiljö.
Gästströmmen och arbetsbelastningen beror på säsong och väder, det kräver att du snabbt kan växla i arbetstempo.

På Åre Bageri /Breadgarden får du arbetskamrater som är stolta över sitt yrke, surdegsbagare, konditor i den högre skolan.
Vår pasta gör vi själva i bageriet med olika smaker.
Vi vill att du skapar en härlig matkänsla med fräscha recept som du med stolthet vill presentera för dina gäster.
Ett genuint intresse för modern matlagning är ett absolut krav.
Vi har 140 platser inne och ca 90st på uteservering.
Fullständiga rättigheter.
Arbete dagtid, bokade kvällar, både vardagar och helger, på heltid enligt schema.
Lön diskuteras utifrån erfarenhet.

Välkommen till Åre Bageri som har 31-årsjubileum under hösten/vintern 2015.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Åre Bageri Med Kväll ÅRE
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast lön, månadslön.
  • 1st medarbetare Sommar & höstsäsongen 2015 med möjlighet till årsanställning
  • Publicerat: 17 juni 2015

Besöksadress

ÅREVÄGEN 55
ÅRE

Postadress

BOX 91
ÅRE, 83013

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010