OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Levar hotell är ett anrikt gästgiveri med en historia som sträcker sig tillbaka till år 1635. Vår matsal har plats för 100 gäster och hotelldelen består av 8 rum. Till lunch serverar vi alltid hemlagad husmanskost med inriktning mot det lokala. Vår á la carte följer årstiderna och de norrländska smakerna utgör basen för vår a´ la carte. Restaurangen är öppen sju dagar i veckan och serverar även frukost till hotellets gäster.
Vi söker en erfaren och motiverad kock som vill vara med och utveckla verksamheten i hotellets kök. I arbetsuppgifterna ingår allt från frukostservering till luncher och á la carte.
Vi ser gärna att du har utbildning som kock, men det viktigaste är att du har god erfarenhet av kockyrket och van att laga mat från grunden. Du behöver ha ett gott ordningssinne, god förmåga att planera ditt arbete och kunna hålla många bollar i luften.
Tidigare erfarenhet och flytande svenska i tal och skrift krävs.
Kontaktpersoner på detta företaget
VD Erik Sjöström
0930-10109
0703012014