OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sörmland Landstingsservice AB
Landstingsservice AB är ett landstingsägt bolag som består av två affärsområden, Verksamhetsnära service samt Transport - och Fastighetsservice. Affärsområdena omfattas av en länsövergripande verksamhet på tre sjukhus i Sörmland: Katrineholm, Eskilstuna och Nyköping.
Inom Verksamhetsnära Service bedriver vi bl.a Kostverksamhet. Vi arbetar i en teamorganisation, där det dagliga arbetet leds av teamledare på plats.
Kostserviceverksamheten i Landstinget Sörmland befinner sig i ett utvecklingsskede där förändring är en del av vardagen. Vi har matkvalité och måltidsglädje i fokus och är utsedda som ett gott exempel i svensk sjukhusmat 2012.
Är du kock och vill arbeta i köket hos oss på Mälarsjukhuset?
Är Du en kock som brinner för att laga mat till många och vill lägga ned stor omsorg för att lyckas med resultatet? Då kan Du vara den vi söker till tjänsten som kock vid vårt kök i Eskilstuna.
Kostservice
Vi arbetar i en kundfokuserad processorganisation, med tydliga rutiner och arbetsbeskrivningar. Vi har en teamorganisation, där det dagliga arbetet leds av teamledare. För att skapa en god arbetsmiljö har vi arbetsrotation och som medarbetare arbetar Du med olika arbetsuppgifter inom köket. Vi producerar ca 1400 portioner per dag.
Som kock ansvarar Du för att
• Den dagliga produktionen sker enligt de rutiner som finns.
• Planera och beräkna råvaruåtgång till dagsproduktionen.
• Måltiderna levereras med rätt kvalitet.
• Utföra mätningar och dokumentation enligt egenkontrollprogrammet.
Dessutom vill vi att
• Du har förmåga att samarbeta inom teamet enligt de rutiner som finns, men du kan fatta egna beslut och ta egna initiativ när situationen så kräver.
• Du ser fördelar i att arbeta med recept och vill vara med att utveckla och ta fram nya recept.
• Du visar kärlek till matlagning i stort och ännu lite extra för det varma köket.
• Du vill lägga ned stor omsorg för att uppnå ett gott resultat till våra matgäster.
Kvalifikationer
• Du är utbildad kock eller har likvärdig utbildning/erfarenhet.
• Du har kunskap i dietmatlagning/specialkoster.
• Du har stor kunskap och erfarenhet från storkök.
• Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet.
• Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
• Du har god förmåga att hantera stressade situationer samt har en god fysik.
Sysselsättningsgrad
Tjänsten omfattar 100% tjänstgöring på schemalagd arbetstid.
Helgtjänstgöring förekommer.
Tillträde
Efter överenskommelse.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Upplysningar om tjänsten lämnas av
Verksamhetsområdeschef Anne Stoor 016-10 54 08
Fackliga företrädare
Ove Enochsson, Kommunal 016 - 10 47 79
Kent Carlsson, Vision 076 – 109 8416
Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Ann-Sofie Bredell
0150-560 10
Karin Illerström
0150-56010
Björn Johansson
0150-560 10
Mikael Palo, kultur- och utbildningschef, 070-518 72 42
Ann-Sofie Bredell
0150-560 10
Karin Illerström
0150-560 10
Linda Molander
0150-560 10
Kenth Persson
0150-560 10
Mikael Kjellander
0150-560 10
Peter Sköld
0150-560 10