OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholms Sjukhem är ett privat sjukhus och sjukhem som ägs och drivs av en stiftelse grundad 1867. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte. Stockholms Sjukhem erbjuder vård av högsta kvalitet inom en rad olika områden: ASIH, palliativ vård, rehabilitering, husläkarmottagning samt äldreomsorg. Brommageriatriken ingår i stiftelsens verksamhet sedan 2007. Vi har även en egen FoUU-enhet. Stockholms Sjukhem har idag drygt 750 medarbetare. Verksamheten växer och vi söker nya medarbetare. Vill du arbeta i en verksamhet präglad av omtanke, respekt och kunskap? Välkommen att arbeta med oss!
Är mat viktigt för dig? Vi söker dig som brinner för att ge våra gäster en kulinarisk upplevelse varje dag.
Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete i ett kreativt köksteam.
Stockholms Sjukhems kostavdelning lagar mat till ca 250 boende/patienter och till lunchrestaurangens cirka 130 matgäster/dag. Vi lagar mat såväl till vardag som till fest, och vi ser det som vår uppgift att via maten förgylladagen för våra gäster. Det mesta tillagar vi från grunden utifrån färska och ekologiska råvaror, och vi lägger stor vikt vid hög kvalitet på hela måltiden och att tillgodose individens valmöjligheter.
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att delta i den dagliga produktionen
Vi tillämpar rotationstjänst vilket innebär att man arbetar på olika stationer i bl a kök, diet och kallskänk.
I dina arbetsuppgifter ingår även inköp, egenkontroll, menyplanering mm.
Kvalifikationer
Minst 3 årig Restaurang- och storhushålls utbildning och gärna 5 års yrkesvana från storkök/sjukhuskök / dietkök. Dokumenterad teoretisk kunskap och erfarenhet av arbete med specialkoster är ett krav.
För att klara arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift. Du har god datorvana. Office program samt vana av kostdataprogrammet AIVO.
Tjänsten har många olika delar så ett mått planeringsförmåga, ledaregenskaper, vision och ett mått arbetsglädje tror vi är viktiga ingredienser.
Har du dessutom gästfokus och hög servicekänsla och engagemang är alla parametrar uppfyllda.
Tjänstgöringsvillkor/grad
Heltid, dagtid, 37 timmar/vecka enl. 4 veckors rullande schema. Lön enligt överenskommelse.
Tillträde
Snarast.
Kontaktpersoner
Kostchef Anna- Karin Jakobsson, 08-617 12 14, anna-karin.jakobsson@stockholmssjukhem.se
Köksmästare: Sari Sällström, 08- 617 12 02
Sista ansökningsdag 2015-09-13
Välkommen med din ansökan.
Stockholms Sjukhem är både ett modernt sjukhus och sjukhem. Vi bedriver högkvalitativ vård inom tre områden: rehabilitering, palliativ vård och sjukhemsvård. Läs mer på www.stockholmssjukhem.se