OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Falköping växer och just nu är vi cirka 32 000 invånare. Vi har utsetts till Sveriges första Cittaslow - ett internationellt nätverk för det goda livet. Vi är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden.
Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden.
Kock i Falköpings kommuns resursteam, kostavdelningen betyder att man får lära sig många olika kök där man ersätter personal som har semestrar, på utbildningar samt vid sjukdomar. Jobbet är intressant och utmanande då man jobbar i olika kök såsom skolkök, äldreomsorgskök samt förskolor.
ARBETSUPPGIFTER
Kostavdelningens olika kök.
Alla i ett kök förekommande uppgifter såsom matlagning, salladsberedning, disk, arbeta i matsal samt städning.
KVALIFIKATIONER
Kockutbildning och som person är du flexibel, positiv och sätter gästen i fokus.
ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga Jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Enhetschef Carina Henriksson
0515-88 55 85
Enhetschef Marita Eriksson
0515-88 55 86
Kökschef Micaela Johansson Ferm
0515-88 66 74
Kökschef Ewa-Pia Jacobsson
0515-88 55 84
Kökschef Marita Eriksson
0515-88 55 86
Kökschef Daniel Pettersson
0515-88 60 40
Kökschef Klas Hedrönn
0515-88 57 78
Städchef Solveig Pettersson
0515-88 51 60
Kökschef Carina Henriksson
0515-88 55 85
Kökschef Daniel Hjelm
0515-88 55 46