OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!
Öckerö kommun består av 10 öar med Fotö i söder till Rörö i norr. Vi har 10 tillagningskök och 5 mottagningskök på öarna Fotö, Hönö, Öckerö, Hälsö, Björkö och Rörö.
Kostenheten ligger organisatoriskt under kommunstyrelsen i samhällsbyggnadsverksamheten där samarbetet med 6 andra enheter fortlöper.
Öckerö kommuns kostenhet erbjuder ett utvecklingsinriktat arbete inom den offentliga måltiden där vi tar oss an framtidens utmaningar där även skolans- och äldrevårdens medarbetare är viktiga att fördjupa samarbetet med på olika sätt, för att vi skall uppnå en högre måluppfyllelse.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med att laga såväl kall som varm mat, laga mat till diverse specialkoster, salladsförberedning, för- & efterarbete i köket som innebär allt från planering och genomförande av matlagning, diskning och städning under och efter lunchservering. Vidare kan skall man vara beredd på att vid behov kunna lägga beställningar på saker/livsmedel som behövs till köket, representera kostenheten på ett positivt utåt genom att vara välkomnande och lyhörd gentemot våra gäster. Andra i övrigt förekommande uppgifter inom kök och servering kan tillkomma.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en dokumenterad kockutbildning där livsmedelhygien, livsmedelskunskap, matlagning, specialkoster, ekonomi och datakunskap ingått. Arbetslivserfarenhet inom restaurang- eller storkök väger tungt och kännedom om kostdataprogram ett plus men inget måste.
Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som serviceengagemang, en positiv inställning, noggrannhet, samarbetsförmåga men också självständig arbetsförmåga samt ett genuint matintresse som gör att du utvecklas och tar till dig och söker ny information inom professionen.
Vi söker dig som tycker om att arbeta i ett högt tempo där det krävs att du är både flexibel och uppfinningsrik. Du tycker om utmaningar och vill tillsammans med dina kollegor ge det där lilla extra för att maximera såväl smakupplevelse som måltidsstund för dina gäster.
Kontaktpersoner på detta företaget
Christian Krook
031976200
Ronnie Bryngelsson
Samhällsbyggnadschef Robert Svensson
031-97 62 46
Vision Dick Andersson
031-97 63 65
SACO Lars-Gunnar Andersson
031-97 62 10
Säkerhetssamordnare Bodil Everlund
031-97 88 40
Folkhälsoplanerare Lovisa Larsson Allansson
0706-90 97 30.
Kommunal Väst Ronnie Bryngelsson
Enhetschef renhållningen Thomas Wijk
031-97 62 58
Enhetschef Kretsloppsenheten Thomas Wijk
031-97 62 00