OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Falköping växer och just nu är vi cirka 32 600 invånare. Här lever vi Det Goda Livet och är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden.
Vår kommuns målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden.
ARBETSUPPGIFTER
Falköping kommuns kostavdelning söker kock till köket Läkaren och Dotorpsskolan. Tjänsten är i dagsläget fördelad ca 70% på Läkaren och ca 30% på Dotorpsskolan. Arbetstiden är schemalagd med helgtjänstgöring var tredje helg.
Köket Läkaren lagar frukost, lunch och middag till särskilt boende och hemtjänst. Servering sker även i vår restaurang. Vi lagar ca 230 luncher och eftersträvar matlagning från grunden.
På Dotorpsskolan lagas och serveras frukost, lunch och mellanmål till skolan och vi lagar även lunch till ett mottagningskök. Vi lagar ca 240 luncher och eftersträvar även här matlagning från grunden.
KVALIFIKATIONER
Du är utbildad kock alt har annan utbildning som vi bedömer som likvärdig samt ha erfarenhet av praktiskt arbete i storkök/restaurang.
Du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är noggrann, flexibel och kan hantera stressiga situationer.
Du anser att service är viktigt och har ett tydligt fokus på matgästen. Du har också ett genuint intresse för mat och vill gärna vara med och utveckla våra måltider.
Du har grundläggande kunskaper inom specialkost, datakunskap och egenkontroll baserad på HACCP.
Du har B-körkort.
ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga Jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Kontaktpersoner på detta företaget
Enhetschef Carina Henriksson
0515-88 55 85
Enhetschef Marita Eriksson
0515-88 55 86
Kökschef Micaela Johansson Ferm
0515-88 66 74
Kökschef Ewa-Pia Jacobsson
0515-88 55 84
Kökschef Marita Eriksson
0515-88 55 86
Kökschef Daniel Pettersson
0515-88 60 40
Kökschef Klas Hedrönn
0515-88 57 78
Städchef Solveig Pettersson
0515-88 51 60
Kökschef Carina Henriksson
0515-88 55 85
Kökschef Daniel Hjelm
0515-88 55 46