Kock

Arbetsbeskrivning

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Clarion Hotel Gillet
Vi som arbetar på Clarion Hotel Gillet brinner för det vi gör och har ett passionerat förhållningssätt till möten med människor. För oss är det viktigt med medarbetare som känner sig uppskattade, önskade och älskade. Vi känner lust och glädje inför att skapa resultat och driva försäljning. Vi är alltid hungriga på nya kreativa lösningar som skapar extraordinära gästupplevelser. 

Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

INFORMATION OM HOTELLET/ARBETSPLATSEN 

Vi söker nu förstärkning till vårt glada gäng i köket!

Rollen som kock hos oss innebär att arbeta efter Marcus Samuelssons koncept Kitchen & Table med fokus på "fun dining" snarare än "fine dining". Matupplevelsen bygger på Manhattans matkultur med inspiration från hela världen.  

Jobbet

• Förbereda, tillaga och leverera god och tilltalande mat
• Inköp och lagerstyrning
• Tillsammans med köksmästare och 1:e kock kunna vidareutveckla vår menybank med nya kulinariska recept och idéer
• Tjänsten är en visstidsanställning på 75% till och med 31 januari 2017 med möjlighet till förlängning
• Arbetet är främst belagt på kvällar samt helger


 Talangen

• Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster
• Du är utbildad kock eller har relevant och dokumenterad bakgrund med goda referenser
• Du har med fördel goda erfaranheter av att ha arbetat i ett á la carte-kök
• Du är en lagspelare och ser köket som en enhet
• Du har mycket energi, mod och begeistring 
• Är kreativ, nyfikenhet och gillar att experimentera med nya menyer och råvaror.
• Har stort engagemang, är samarbetsvillig, social och entusiastisk
• Kan se saker själv och komma med nya synpunkter
• Vill och kan skapa en varierad och spännande matupplevelse
• Är en positiv och utåtriktad person som kan hjälpa oss och lyfta vårt materbjudande till nya höjder
• Du vill såklart alltid leverera bästa kvalitet och service
• Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska både i tal och skrift


 

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.

 

Vad väntar du på?!

Kontaktpersoner på detta företaget

Josefine Andersson
+46 18681800
Ulrica Lindros
+46 18681800
Daniel Tibell
018-681800
Susanne Boije Fredlund

Ulrica Lindros

Helena Miving

Helena Miving
+46 18681800

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Gillet Uppsala
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Deltid -
  • Publicerat: 21 september 2016

Besöksadress

Dragarbrunnsgatan 23
None

Postadress

Dragarbrunnsgatan 23
Uppsala, 75320

Liknande jobb


Kock till Björklinge Restaurang AB

22 oktober 2024

Kock till restaurang Sjöbris

Kock till restaurang Sjöbris

21 oktober 2024

Är du vår nya Kock/Kallskänka?

Är du vår nya Kock/Kallskänka?

21 oktober 2024