OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kock
Medplacering på Björnabackens kök
Deltid,90 %, helgtjänstgöring, vikariat t o m 2017-08-31
Kostservicearbetar för att måltiden ska bli en av dagen höjdpunkter och utveckla en godmatkultur hos våra gäster som är barn på förskolan, elever och äldre. Vi villerbjuda vällagad husmanskost i kombination med nya rätter. Vi lagar det mestafrån grunden och är KRAV-certifierade på första nivån. Kostservice EKO mål 2016är 28%.
Arbetsuppgifter:
Ansvar för matlagning, beställningar och vissarbetsledning.
Kvalifikationer:
Du skall hakockutbildning och arbetserfarenhet från storkök är meriterande liksomkompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhetvi bedriver, vara serviceinriktad och ha en god kommunikativ förmåga ochbehärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska kunna arbeta under egetansvar samtidigt som du trivs med samarbete och flexibilitet. Datavana ärmeriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Övrigt:
Tillträdeden 1 november eller efter överenskommelse.
EnligtLagen om registerkontroll (200:873) ska den som erbjuds denna anställning lämnaett utdrag ur belastningsregistret.
Upplysningar:
MonicaEkman, enhetschef, tfn 0454-813 15
ChristinaSvensson, verksamhetschef, tfn 0454-816 13
Kommunal 0454-811 91 eller 811 95
Ansökan:
2016-10-31