Kock

Arbetsbeskrivning

Kock 
 
Medplacering på Björnabackens kök 
Deltid,90 %, helgtjänstgöring, vikariat t o m 2017-08-31 
 
Kostservicearbetar för att måltiden ska bli en av dagen höjdpunkter och utveckla en godmatkultur hos våra gäster som är barn på förskolan, elever och äldre. Vi villerbjuda vällagad husmanskost i kombination med nya rätter. Vi lagar det mestafrån grunden och är KRAV-certifierade på första nivån. Kostservice EKO mål 2016är 28%.    
 
Arbetsuppgifter: 
Ansvar för matlagning, beställningar och vissarbetsledning.  
 
Kvalifikationer: 
Du skall hakockutbildning och arbetserfarenhet från storkök är meriterande liksomkompetens för specialkost. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhetvi bedriver, vara serviceinriktad och ha en god kommunikativ förmåga ochbehärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska kunna arbeta under egetansvar samtidigt som du trivs med samarbete och flexibilitet. Datavana ärmeriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
 
Övrigt: 
Tillträdeden 1 november eller efter överenskommelse.  
EnligtLagen om registerkontroll (200:873) ska den som erbjuds denna anställning lämnaett utdrag ur belastningsregistret. 
 
Upplysningar: 
MonicaEkman, enhetschef, tfn 0454-813 15 
ChristinaSvensson, verksamhetschef, tfn 0454-816 13 
Kommunal 0454-811 91 eller 811 95 
 
Ansökan: 
2016-10-31

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Karlshamns Kommun
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Månadslön
  • Heltid Visstidsanställning
  • Publicerat: 17 oktober 2016

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024