OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kock
med placering i vikariepool, 81,25 %, tillsvidareanställning.
Kostservice arbetar för att utveckla en godmatkultur hos elever och äldre. Vi vill erbjuda en blandad meny av vällagad husmanskost ochnya moderna rätter och goda sallader. Vikariepoolen ska, i möjligaste mån,tillgodose kostenhetens behov av vikarier för kortare perioder. Vi strävar efteratt minska antalet timavlönade och att ge medarbetarna önskad sysselsättningsgrad.Organisatoriskt kommer ansvaret för vikariepoolen, att lyda under en av enhetschefernavid kostservice. Arbetsuppgifter: Du kommer att ingå i ett vikarieteam där du medkort varsel kan få överta ansvaret för tillagning av maten som ska serveras underdagen samt göra beställningar. Du kan också få arbeta med mindre kvalificerade uppgifteri kök, dock inte mindre viktiga. För att lära dig hur olika kök arbetar kommer du om/ochnär inget vikariebehov finns bli placerad i ett kök som en extra resurs. Kvalifikationer: Du skall vara utbildad kock och ha kompetens förspecialkost. Du har en god förmåga till helhetssyn, ska klara snabba förändringarmed olika arbetssätt och att arbeta under eget ansvar. Du måste ha en god samarbetsförmåga, en godkommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha engod datorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrigt: Tillträde sker snarast efter överenskommelse.Körkort B är ett krav. Enligt Lagen om registerkontroll (200:873) ska den somerbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. Upplysningar: Christina Svensson, enhetschef, tfn 0454-816 13 Monica Ekman, enhetschef, tfn 0454-813 15 Kommunal 0454-811 91 eller 811 95 Ansökan:
2016-11-27