OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Terrassen Kök & Bar firar 20-årsjubileum i år och är en av Uppsalas självklara mötesplatser, centralt beläget vid Stora Torget med utsikt över Fyrisån. Vi har en välbesökt after work och a la carte, samt lunch på helgerna. I entréplanet driver vi även en välrenommerad Vinbar och, vad vi kallar, ”gastronomisk lekstuga” där matprofilen har hjärtat i Frankrike. Vi lägger stort värde vid personlig, varm service och att skapa en trivsam miljö.
Är du den vi söker?
Vi söker en självgående kock som har passionen och glädjen att vara i köket, gärna tar ansvar och kan arbeta självständigt. Du deltar i det dagliga arbetet som innefattar högt tempo, varierande uppgifter och noggrannhet. Du ska ibland kunna köra en lunch eller a la carte en vardagkväll själv, men också fungera bra i ett team. Vi söker en varm och ambitiös personlighet som vill ta del i arbetet att utveckla menyn.
Vi söker dig som:
- Har minst 2-4 års arbetslivserfarenhet och dokumenterad yrkeserfarenhet
- Är flexibel och lösningsorienterad
- Är strukturerad och har en blick för detaljer
- Är van att arbeta i högt tempo
- Är passionerat intresserad av mat och dryck
- Är punktlig
- Har god kännedom om HACCP-principerna och erfarenhet av egenkontrollprogram
En tjänst är på heltid och en tjänst är på deltid med varierande arbetstider främst eftermiddgar, kvällar och helger. Arbetsuppgifterna omfattar mise en place, tillagning av mat samt städ i köket/disk. Omgående anställning.
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående med ett personligt brev samt cv till jobba@terrassen.se
Varmt välkommen!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.