OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Chalmers Konferens & Restauranger är två fristående aktiebolag med uppdrag att utveckla och skapa förutsättningar för möten på Chalmers två Campus, Johanneberg och Lindholmen. Vi ingår i koncernen Chalmers Studentkårs Företagsgrupp. Verksamheten omfattar idag ett flertal restaurang- och caféenheter samt konferensverksamhet.
Vi behöver nu förstärka vårt produktionsteam på Johanneberg med ytterligare en duktig kock.
Beskrivning av tjänsten:
Du blir en viktig del av vår produktionsavdelning och du kommer att arbeta med matlagning inom hela vår verksamhet. Denna tjänst är i huvudsak förlagd till vår nyrenoverade studentpub, J. A Pripps som har öppet alla dagar i veckan. Du är en glad och positiv person som är van vid att arbeta i ett högt tempo, du trivs med att arbeta tillsammans i ett team men kan även arbeta självständigt.
Kvalifikationer:
Restaurangskola eller likvärdig utbildnig är ett krav samt minst tre års dokumenterad yrkeserfarenhet. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet, samarbetsförmåga och eget ansvar. Eftersom det förekommer mycket gästkontakt är det viktigt att du är serviceminded och har ett trevligt och korrekt bemötande mot våra gäster. Under vissa perioder har vi väldigt mycket att göra varför det är viktigt att du kan hantera stressiga situationer och då kunna arbeta i ett högt tempo.
Arbetstid/Varaktighet
Säsongs anställning 11 september-20 december med chans till förlängning.
Heltid 40 h/vecka i genomsnitt. Arbete på kvällar och helger förekommer. Lön enligt kollektivavtal
Ansökan
Ansökningar tas endast emot på jobb@chalmerskonferens.se
Endast ansökningar märkt "Kock Johanneberg" kommer att behandlas.
Kontaktpersoner på detta företaget
Köksmästare Johan Edwardsson
Marcus Danielsson
031-7723921
Driftschef Linda Fahlman
031-7723919
Ass.Restaurangchef Maria Liljered Hansson
031-7723952
Köksmästare Anders Holm
Driftschef Linda Fahlman
Köksmästare Peter Olsson
Köksmästare Peter Olsson
031-7723955