Kock

Arbetsbeskrivning

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus.

Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 23700 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

Kosten är en verksamhet inom sektor service i Ulricehamns kommun. Uppdraget för verksamhet kost är att servera måltider till samtliga förskole- och skolelever samt till biståndsbedömda personer i särskilda boenden, i gruppboenden eller i egen bostad. Idag finns det 34 kök som ingår i verksamhet kost.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag som kock innebär alla förekommande uppgifter inom kök som matlagning och disk etc. och är med placering på Ryttershovs kök med viss tjänstgöring på Ulricehamns resurscenters kök. Ryttershovs kök är ett tillagningskök för ca 70 boenden.
Tjänsten innebär schemalagd arbetstid med helgtjänstgöring var 4:e helg.
Tjänstgöring kan även förekomma i andra kök.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad kock eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Tidigare erfarenhet av arbete inom köksverksamhet ses som meriterande.
Du har goda kunskaper i svenska, såväl i skrift som i tal och du är van vid datorer.
Som person är du strukturerad, självgående och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga samt är lojal och serviceinriktad. Du är stresstålig med en god problemlösande förmåga och du tar initiativ till utveckling av verksamheten.
B-körkort är ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande.

Ange i ansökan om du är intresserad av följdtjänster.

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.

Kontaktpersoner på detta företaget

Birgitta Larsson
0321-59 52 04
Ann-Mari Johansson
0321-59 51 91
Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel
0321-59 50 00
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
0321-59 50 00
Enhetschef kost Ann-Mari Johansson
0321-59 51 91, 0766-43 51 91
Enhetschef kost Eva Strålin
0321-59 51 90, 0766-43 51 90
Verksamhetschef kost Birgitta Larsson
0321-59 52 04, 0766-43 52 04
Processchef intern service Isabelle Wikström
0321-59 51 81, 0766-43 51 81
Enhetschef kost Lina Andersson
0321-59 51 92, 0766-43 51 92
Verksamhetschef kost Anna-Lena Johansson
0321-59 52 04, 0766-43 52 04

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Ulricehamns kommun, Kost Ulricehamn
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt avtal.
  • Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.
  • Publicerat: 27 januari 2017

Besöksadress

Höjdgatan Ulricehamn
None

Postadress

Bogesundsg 22 Stadshuset
Ulricehamn, 52386

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024