OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Att planera, förbereda och tillaga maten utifrån vår á la carte matsedel, våra festvåningsmenyer, grupp- och konferensmenyer samt i enlighet med vårt lunchkoncept.
Vi arbetar till stor del med lokala råvaror och tillagar maten från grunden. Huvudsaklig inriktning är kött och vilt.
En viktig del av arbetsuppgifterna är även att upprätthålla hygienen och att hantera livsmedel på ett korrekt sätt i enlighet med HACCP.
Vi söker en stresstålig person som kan arbeta under tidspress. Vi ser jobbet som kock som ett kreativt arbete där man måste ha ett brinnande intresse för mat och för att skapa nya maträtter och smaker. Du måste vara väl insatt i HACCP. Att kunna arbeta självständigt samt även som teamplayer är viktigt då det förekommer både ensamma pass liksom tider då köket är fullt bemannat. För rätt person finns det goda möjligheter till avancemang till befattning med större ansvarsområde
Mora Hotell & Spa är ett 4-stjärnigt hotell med en hög ambition vad gäller kök och restaurang. Våra gäster är allt från individuella affärsresenärer, par på Spahelger eller på en Gourmetweekend, barnfamiljer på Tomtelandsbesök, konferensgäster och lunchgäster. Vi har säsong året om men allra mest att göra jul 6 nyår, Vasaloppsperioderna samt under sommaren då vi även öppnar upp vår uteservering och fördubblar vår restaurangkapacitet.
Kontaktpersoner på detta företaget
Hotelldirektör Mikael Jonasson
0250-592650
Restaurangchef Jonatan Smedberg
0250-592650
Husfru Louise Pettersson
0250592650