OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker säsongskockar till vår Hamnkrog!
Vi söker dig som är kompetent, flexibel, och noggrann. Som har jobbat i à la carte samt med husmanskost. Då vi har gott om gäster så så ska du kunna hålla ett högt tempo med en bra slutprodukt.
Personalboende finns.
Restaurangen har sin största säsong i maj-augusti men är även öppen för bokningar av konferenser, fester, bröllop mm året runt.
Vi söker dig som är kompetent, flexibel, och noggrann. Du ska ha jobbat i a la carte samt med husmanskost eller gå en pågående utbildning inom matlagning.
Då vi har gott om gäster så så ska du kunna hålla ett högt tempo med en bra slutprodukt.
Personalboende finns.
Stegeborgs Egendom är beläget ca 2 mil från Söderköping. På egendomen ligger flera delar som tillsamman utgör helheten i vår verksamhet; Stegeborgs Hamnkrog, Stegeborgs Trädgårdshotell, ett flygfält och Stegeborgs slottsruin.
Krogen är vackert belägen vid Göta Kanals utlopp med en generös uteservering. Vi serverar mat som är inspirerad av skärgården och gården och har alltid målsättningen att alla gäster skall hitta något som faller dem i smaken. Hotellet är del i kedjan Petit Hotels och är inrett i klassisk engelsk stil. Med sina 9 rum och vackra omgivningar är det mycket uppskattat av gäster som vill komma ifrån vardagen under ett par sköna dagar.
Kontaktpersoner på detta företaget
Andreas Laeri
Andreas Laeri
0702991720
Restaurangchef Johan Johnsson
VD Cassandra Danielsson
012142007