OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
med placering i bemanningspool, 81,25 %, tillsvidareanställning.
Måltidsservice arbetar för att utveckla en godmatkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättnings är att laga så mycketsom möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden skavara en av höjdpunkterna på dagen. Bemanningspoolen ska, i möjligaste mån, tillgodosemåltidsservice behov av personal för kortare perioder frånvaro. Organisatorisktkommer bemanningspoolen delas upp på de 6 områdena och lyda under respektiveMåltidschef. Du arbetar i huvudsak i de kök vars område du tillhör men kan bliplacerad i andra kök inom Måltidsservice vid behov.
Arbetsuppgifter:
Som kock ska du kunna beställa i vårtE-handelssystem, kunna grunderna i AIVO och Heroma. Du kommer ibland med kort varsel få överta ansvaretför tillagning av maten som ska serveras under dagen samt i storkök kunna göraalla i kök- och matsal förekommande sysslor. För att lära dig hur olika kök arbetar kommer duom/och när inget behov finns bli placerad i ett kök i ditt område som en extraresurs.
Kvalifikationer:
Du skall vara utbildad kock och ha kompetens förspecialkost. Du har en god förmåga till helhetssyn, ska klara snabba förändringarmed olika arbetssätt och att arbeta under eget ansvar. Du måste ha en god samarbetsförmåga, en godkommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha engod datorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Övrigt:
Tillträde sker snarast efter överenskommelse. KörkortB är ett krav. Enligt Lagen om registerkontroll (200:873) ska den som erbjudsdenna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret.
Upplysningar:
Christina Svensson, verksamhetschef, tfn 0454-81613
MonicaEkman, måltidschef, tfn 0454-813 15
Kommunal 0454-811 91 eller 811 95
Ansökan:
2017-05-14