OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!
Öckerö kommun består av 10 öar med Fotö i söder till Rörö i norr. Vi har 9 tillagningskök och 5 mottagningskök på öarna Fotö, Hönö, Öckerö, Hälsö, Björkö och Rörö.
Kostenheten ligger organisatoriskt under kommunstyrelsen i samhällsbyggnadsverksamheten där samarbetet med 6 andra enheter fortlöper.
Öckerö kommuns kostenhet erbjuder ett utvecklingsinriktat arbete inom den offentliga måltiden, där vi tar oss an framtidens utmaningar. Här krävs god dialog med skolans- och äldrevårdens medarbetare med syftet att nå en högre nöjdhet från våra gemensamma gäster.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med att laga såväl kall som varm mat, laga mat till diverse specialkoster, salladsförberedning, för- & efterarbete i köket som innebär allt från planering och genomförande av matlagning, diskning och städning under och efter lunchservering.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint mat intresse, beredd att tänka nytt och vill vara en del av den utveckling som vi inom kostenheten sätter mål mot. Du skall helst ha en dokumenterad kockutbildning där livsmedelhygien, livsmedelskunskap, matlagning, specialkoster, ekonomi och datakunskap ingått. Men vi ser även fram emot en ansökning från dig som har intresset, engagemanget att vilja lära sig mer utan att för den delen ha en kockutbildning.
Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som serviceengagemang, en positiv inställning, noggrannhet, samarbetsförmåga och initiativförmåga.
Du som person tycker om att arbeta i ett högt tempo där det krävs att du är både flexibel och uppfinningsrik. Du tycker också om utmaningar och är tillsammans med dina kollegor hitta vägar för att kunna ge det där lilla extra för att maximera såväl smakupplevelse som måltidsstund för dina gäster.
Arbetslivserfarenhet inom restaurang- eller storkök väger tungt och kännedom om kostdataprogram ett plus men inget måste.
Kontaktpersoner på detta företaget
Ungdomshandledare Frida Persson
Kvalitetsutvecklare Christer Zandén
031-97 62 92
tf enhetschef Ingvar TH Karlsson
031-97 62 06
Personalchef Anna Dannjé-Brocker
031-97 62 11
Chefspoolen Håkan Olsson
Kommunikations- och utvecklingschef Karin Zachau
031-97 88 20
Etableringshandläggare Ann-Sofie Nestor
031-97 88 69
Verksamhetschef Fritid och Kultur Lars Thorsson
031-97 62 86
Verksamhetschef, Arbetsmarknad Füsun Uzuner
031-97 88 80
Kostchef Terese Törnqvist
031-976200