OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 6,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 380 000 medarbetare. Koncernen omsätter 14,7 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris.
Från och med januari 2012 ansvarar Sodexo för driften av den vackra konferans anläggningen Skytteholm
Skytteholm är en konferens anläggning med hotell rum och konferenslokaler med kapacitet för upp till 130 personer. Vi arbetar även mycket med festvåningsverksamhet där vi kan ta emot upp till 130 personer.
Vi vill att du ska ha ett brinnande intresse för mat, service och människor. Du ser möjligheter istället för problem. Har en förmåga att se alla och skapa en god arbetsmiljö. Här är det högt tryck och det händer mycket under dagen. Alla samarbetar och våra värderingar är kunden i fokus och hög service till både gästerna och medarbetarna. På Skytteholm hjälper vi varandra och arbeta över gränserna vid behov.
Vill du veta mer om Skytteholm, gå in på www.skytteholm.se
Vi förväntar oss att du:
• Har utbildning inom branschen & är genuint mat och drycke intresserad
• Har minst 2 års erfarenhet
• Tycker om människor, såväl medarbetare som gäster
• Goda kunskaper i svenska språket i tal & skrift
• Har pondus men är ändå prestigelös
• Har hög arbetsmoral och är flexibel
• Är resultatinriktad och ekonomiskt lagd
• Gillar att ta egna initiativ
• Har B-körkort och tillgång till bil
Vi söker både heltids och extra personal.
Lön och tillträde enligt överenskommelse.
Facklig organisation är HRF.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Kökschef
Eddie Dautovic
08-56023690
edis.dautovic@sodexo.com
Din persoliga ansökan med CV skickar ni in via mejl
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.
I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,