OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotel Bügelhof och Restaurang Harrys i Sälen söker kockar till vintersäsongen 13/14.
Är du intresserad av ett spännande, omväxlande jobb med utvecklingsmöjligheter?
Gillar du att vara flexibel och att arbeta i team?
Är du en varm positiv person som bjuder på dig själv och brinner för att serva andra?
Har du tidigare erfarenhet från ?
Svarade du ja på alla frågor?
Då är du varmt välkommen att söka jobb hos oss på Harrys.
Du kommer att arbeta heltid i hotellets restaurang, som i huvudsak består av frukost-, lunch- och á la carte samt servering till grupper och konferensgäster.
Arbetet innebär kvälls & helg jobb.
I dina arbetsuppgifter som kock ingår:
* Matlagning
* Livsmedelshantering och egenkontroll.
* Tillhandahålla högsta möjliga matkvalitet.
* Gästservice och upprätthållande av god standard vad beträffar kvalitet och miljö.
De önskemål vi har på dig som söker är:
* Att du har utbildning som kock.
* Att du kan hantera ovanstående arbetsuppgifter och har tidigare erfarenhet från kök.
Harrys står för värme, och upplevelse och vi arbetar hårt för att ge våra gäster en kanon upplevelse vid varje besök. Den viktigaste delen av den upplevelsen är bemötandet och arbetsinsatsen av människorna på varje Harrys. Därför är dina egenskaper så viktiga för oss.
Hotel Bügelhof är ett 4-stjärnigt hotell, vi har 35 hotellrum, konferensmöjligheter, relax & spa avdelning samt Restaurang Harrys med ca 90 sittplatser och Harrys/Ice nattklubb som tar ca 800 pers.
Kontaktpersoner på detta företaget
Restaurang ansvarig Ibrahim Sevim
0280-21950
Restaurangansvarig Ibrahim Sevim
0280-21950
Restaurangansvarig Ibrahim Sevim
0280-21950
Restaurangansvarig Ibrahim Sevim
0280-21950
076-2233466
Restaurangchef Ibrahim Sevim
0280-21950
Restaurangansvarig Ibrahim Sevim
Restaurangchef Ibrahim Sevim
Restaurangansvarig Ibrahim Sevim
0280-21950
Hotellchef Carina Friberg
0280-219 50
Köksmästare Niclas Lundberg
0280-219 50