KOCK

Arbetsbeskrivning

Verksamhetsbeskrivning

SSP planerar, driver och utvecklar restauranger, caféer, serveringar, barer, kiosker och butiker på platser där många människor möts. Vi finns från Malmö i söder till Luleå i norr. Där är vi affärspartner till olika uppdragsgivare.

Arbetsuppgifter

Arbete med modern matlagning med den senaste produktionstekniken. De flesta av köken tillagar såväl enklare rätter som la carte.

Utbildning/Erfarenhet

Det är en fördel om du har kockutbildning och/eller restaurangutbildning,men ej krav. Helst kock/restaurangerfarenhet - även från Pizzeria, La Carte - då arbetet kräver erfarenhet och servicekänsla . Du har grundläggande kunskaper om livsmedelshantering- och produktion. Du är bra om du har kassavana.

Kontaktpersoner på detta företaget

Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen

Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom

Iveta Dugas

Patrik Lindholm

Assi Pasic

Sammanfattning

Besöksadress

Stockholm Central
Stockholm

Postadress

Box 67 / Personalavdelningen
Stockholm-Arlanda, 19045

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010