OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ISS driver sedan flera år tillbaka personalrestauranger på flera kundföretag, skolor, daghem, sjukhus i Sverige. I vårt uppdrag ute på Postens HK ingår 3 enheter, lunchrestaurang med självtagningstorg, bistro med gästmatsalar och konferensrum samt salladsbar/cafe. Arbetsuppgifter I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: Förbereda och laga dagens lunch tillsammans med kollegor (4 rätter/dag samt soppa) i varma köket samt kallskänksarbete. Bistron med a la carte samt gästmatsalar. Förbereda samt tillaga buffeer och catering. Egenkontroll. Vi har ett rullande schema gällande dom olika enheterna vilket medför en varierande och stimulerande arbetsplats. Kravprofil Vi söker nu en kock med minst 5 års branscherfarenhet. Vi ser gärna att du har relaterad utbildning och erfarenhet från självständigt arbete och förmåga att ta eget ansvar. Du skall ha blick för vad som behöver göras även när det är lugnt, men du har förmågan att arbeta metodiskt och effektivt. Du ser god hygien i ditt arbete som självklart. Du är flexibel och inte rädd för att hoppa in där det kan behövas. Har du jobbat med både a la carte av och dagens lunch verksamhet av hög kvalitet är det meriterande. Du ska vara social och ha god samarbetsförmåga då du tycker om att arbeta tillsammans med andra. Det är viktigt att du kan hantera stress samt ta egna initiativ. Att du har en positiv personlighet ser vi som självklart. Att du pratar och skriver svenska obehindrat är viktigt då du både skriver egenkontrollistor samt har dialog med både leverantörer och medarbetare på alla enheter. Du kommer att arbeta i ett utvecklande team med hög kvalitetsnivå i moderna kök där vi sätter kunden i fokus. Vi tycker också det är viktigt att hålla rent och snyggt på vår arbetsplats.