OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna består av att tillaga allt från A la Carte, specialkost, sallader, trerätters middagsbuffé till konferensmiddagar av Jämtländsk karaktär. Kallskänksarbete förekommer. Vi tar upp till 250 gäster i restaurangen.
Vårt önskemål är att du
- har 3 års yrkeserfarenhet.
- har erfarenhet av A la Carte och buffé
- har känsla för vegetariska rätter
- förstår vikten av noggrannhet vid specialkost
Vålådalens Fjällstation ligger ca 40 km söder om Åre. Här tar vägen slut och möter Vålådalens naturreservat med skog, myrar och kalfjäll. Många fjällvandrare och turåkare startar eller avslutar sin fjälltur här. I den charmiga huvudbyggnaden möts, familjer, elitskidåkare, fjällentusiaster och konferensgäser. Vi är extra stolta över att erbjuda våra gäster tillgång till välpreparerade längdspår, stor sporthall, en av Åredalens bästa konferenslokaler.
Under säsong är vi ca 20 personer som arbetar här och det är vi som skall se till att gästerna trivs och mår bra. Utöver våra huvudsysslor så får vi emellanåt rycka in och hjälpas åt där det behövs. Att se helheten och förstå gästens behov är vår utmaning i det dagliga arbetet. Det ställs höga krav på oss att vara uthålliga och tillmötesgående både mot gäster och personal. Vår förmån är att kunna ge oss i väg ut på fjället på ledig tid för att tanka ny energi.
Arbetstiden är hel eller deltid med varierande schema, helg och kvällstjänst förekommer och årsarbetstid tillämpas.
Personalboende finns att hyra på anläggningen.
Kontaktpersoner på detta företaget
VD Jonas Ågren
070-5711872
Sport- och aktivitetsansvarig Gustav Sandström
0647-35326
Hotellchef Britt-Marie Frisell
064735300