OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Tivolit har 32 attraktioner och 6 restauranger, spel, två butiker samt ett varierat utbud av konserter.Företaget har ca 80 tillsvidareanställda och sysselsätter tillsammans med hyresgäster ytterligare 1400 säsongsanställda.Gröna Lunds restaurangavdelning är med sina 300 medarbetare en av tivolits största avdelningar och står för driften av fem restauranger och en personalmatsal.De olika restaurangerna har varierande koncept som erbjuder allt från a la Carte och husmanskost till barnbuffe. Vi söker glada och självständiga kockar med stort engagemang[till Gröna Lunds alla restauranger inför sommarsäsong 2008.Vi har ett flertal restauranger med olika inriktningar som passar alla vår gäster!Arbetsuppgifterna skiljer sig åt mellan de olika restaurangerna och här väntar för dig stor variation, många utmaningar och stora möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling.Vi tror att du som söker är en prestiglös person som gärna hugger i där det behövs! * Du brinner för matlagning och har tidigare erfarenhet från kockyrket. * Du förstår[vikten av säker matlagning[gällande kvalitet och hygien. * Du är stresstålig, flexibel och har förmågan att planera ditt arbete Vi ser gärna kvinnliga sökanden!Vi är redo för dig!Är du redo att anta utmaningen och besöka[vår rekryteringsstudio[för en audition?[
Kontaktpersoner på detta företaget
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Cecilia Palmberg, HR-specialist, rekrytering
076-540 44 05
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline Lidholm,
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline Lidholm, Rekryteringschef
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts
Rekryteringen Kolmården, Parks and Resorts