Kock

Arbetsbeskrivning

Skärstadals äldreboende Köket

Tjänsten är en kombinationstjänst mellan tre kök. Köken leverarar mat till äldreboende och matkorgar. Ett av köken har även lunchservering i restaurang. Basplaceringen är på Skärstadals kök som dagligen tillagar ca 80 portioner middag och 50 portioner kvällsmat.

Alla förekommande arbetsuppgifter som ingår i ett storkök; matlagning från grunden, salladsberedning, servering, packning av matkorgar till hemtjänsten, städ, disk, arbeta i kostdataprogrammet Matilda, beställningar från vår huvudleverantör samt egenkontrollmätningar.

Kockutbildning och yrkeserfarenhet från storkök krävs samt datavana, gärna från kostdataprogram. Kunna arbeta självständigt, vara flexibel och stresstålig. Vi jobbar utifrån ett rullande schema. Helgtjänstgöring 2,5 helg/ 5 veckor. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Ange önskad sysselsättningsgrad.

Kontaktpersoner på detta företaget

Områdeschef Maria Frank
036-10 75 90
Områdeschef Marie Hansen
036-10 22 43
Vårdförbundet Arja Ringström
0722-10 65 30
LSR Peter Svanstedt
036-10 23 25
FSA Ing-Mari Jonsson
036-10 36 55
Kostchef Vik. Kostchef Johanna Skenning
036-10 25 45
Kommunal Ronica Bravell
036-10 58 70
Områdeschef Carin Wiberg
036-10 56 94
Vision Steinunn Ingolfsdottir
036-10 73 88
SSR Lena Rocksjö
036-10 68 00

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Socialförvaltningen, äldrenämnd Jönköping
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Individuell lönesättning enligt avtal.
  • Tillsvidareanställning Tillträdesdag 20131226 Deltid 0
  • Publicerat: 10 oktober 2013

Postadress

Rådhuset
Jönköping, 55189

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010