Kock

Arbetsbeskrivning

Du kommer till ett företag som satsa på fräsch mat som följer internationella trender och bygger på svensk tradition.
Vi ser att du är positiv, bra på att organisera och kan stötta dina medarbetare att leverera det bästa. Vi håller ett högt tempo i köket, därför ställs det höga krav på oss som arbetar där. Det är därför viktigt att ta egna initiativ, men samtidigt följa ett koncept vara observant och ha förståelse för vad som skall göras, hur det ska göras och när.
Självklart har du även nedanstående egenskaper;

- Utpräglad servicekänsla
- Gedigen kunskap inom matlagning
- Minst 3 års erfarenhet inom Hotell- och restaurang.
- Resultatinriktad och kan arbeta mot uppsatta mål
- Råvarukunskap

Kontaktpersoner på detta företaget

Restaurangchef Catarina Olsson
026 689250

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Dinners Gävlebro
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Lön efter överenskommelse
  • Tillsvidareanställning (flexibel arbetstid, dagar, kvällar och helger)
  • Publicerat: 16 oktober 2013

Besöksadress

Gävle Bro
None

Postadress

None
GÄVLE, 80591

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010