Kock

Arbetsbeskrivning

Har du kockutbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet av arbete som kock? Är du stresstålig, nogrann, organisatorisk samt har ett kreativt tänkande? Kan du jobba kvällar och helger? Vi söker en medarbetare i köket med ovanstående utbildning och kvalitet. Arbetet gäller fr o m 01 april-30 sep, 20 tim i veckan. Skivarps Gästgivaregård serverar a la carte under kvällar och helger. Vi har festvåning där vi arrangerar bröllopsfester, kalas och andra större arrangemang på beställning. Här lagar vi maten från grunden, dvs inga halvfabrikat. Vi har ej lunchservering. Om du ej bor på gångavstånd bör du ha tillgång till bil då busstrafiken ej passar med arbetstiderna.

Sammanfattning

Postadress

LANDSV 32
SKIVARP, 27450

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010