Kock

Arbetsbeskrivning

Serviceförvaltningen utgör en stödfunktion till övriga förvaltningars kärnverksamhet. Vi är ca 450 anställda och omsätter ca 425 miljoner kronor per år. Verksamheten är till största delen intäktsfinansierad vilket innebär att beställarna betalar för de av oss utförda tjänsterna. Serviceförvaltningen består av följande verksamheter: . Transporter, fordonsverkstad samt post- och budservice. . Drift och underhåll av kommunens fastigheter och idrottsanläggningar. . Kost och städ. . Upphandling och inköpsservice. . Centralkopiering. . Drift och underhåll av kommunens IT-nät. . Telefonväxel ARBETS- OCH ARBETSPLATSUPPGIFTER Ansvara för produktionen i Östergårdens kök, ca 1900 portioner/dag, köket skickar mat till såväl förskola, skola samt äldreboende. Personalgruppen är flexibel och jobbar tillsammans för att ge kunderna bästa service. Vara ansiktet utåt och ha den dagliga kontakten med kunder, gäster och mottagningsköken Delaktig i ansvar för matsedelsplanering, beställningar och statistik. Ansvar och tillsyn av förråd, samt allmänna köksgöromål. Enheten är kopplad till flexavtal med Kommunal. KVALIFIKATIONER Kock/kokerskeutbildning. God organisations- och administrationsförmåga. Kost och Städ är intäktsfinansierad och erfarenhet av detta är meriterande Du bör vara serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta. Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel och gör matsedelsplanering i kostplaneringsprogammet Matilda. Erfarenhet från och kunskap om storhushåll är meriterande liksom kunskap och intresse av diet- och näringsfrågor. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Varbergs kommun
  • 2 platser
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 19 oktober 2007
  • Ansök senast: 9 november 2007

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010