OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?
Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.
Om oss
Förskolan Holken ligger i centrala Lund med närhet till centralstationen, en förskola med 5 avdelningar 95-100 barn och 16 pedagoger.
Vi vill erbjuda barnen spännande, lustfyllda, pedagogiska måltider. Förskolan har utmärkelsen skola för hållbar utveckling vilket innebär att kosten är en stor del i detta arbete. Det innebär att vi vill sträva efter att servera vällagad ekologisk och vegetarisk mat.
Arbetsuppgifter
Inom ramen för Lunds kommuns kostpolicy och förutbestämd budget tillaga och bereda maten som serveras på förskolan Holken. Utifrån det har du sedan fria händer att skapa god, näringsriktig och spännande mat till våra barn. All mat lagas från grunden.
Du ansvarar för att planera och beställa lunch tillsammans med ett ekonomibiträde som serverar frukost och mellanmål. I tjänsten ingår också disk och städ av köket i samarbete med ekonomibiträdet. Kockens ansvar är också att beställa livsmedel via digitalt verktyg samt egenkontrollansvar för köket.
Tjänsten som kock är på 50 %. Varje månad har vi servicemöte med förskolan Kobjer för att lyfta gemensamma frågor.
Vi söker dig som
Är utbildad kock och har erfarenhet av specialkost och egenkontroll. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från förskolekök och måltidspedagogik samt erfarenhet av beställning i digitalt verktyg.
Som person är du självgående och flexibel. Du har en medvetenhet för kvalitet och ekonomi. Du är en stabil person och har lätt för att samarbeta med andra.
Till intervjun vill vi veta vad du har för tankar och idéer kring hur du gör matsituationen till en del av förskolans och skolans pedagogiska uppdrag och hur du kan skapa en nyfikenhet och ett intresse kring maten bland förskolans barn.