Kock

Arbetsbeskrivning

Kock

Tillaga varm mat enligt IKEAs koncept. Tillaga mat till vår personalrestaurang.
Varubeställningar. Punktinventeringar

. 3års yrkeserfarenhet från restaurang eller storkök
. Gymnasieutbildning hotell och restaurang eller liknande

. Måste gilla att jobba mot kund

. Måste gilla stora volymer

. Måste gilla högt tempo

. Måste klara av tunga lyft

. Första vad det innebär att jobba i ett koncept. (Det betyder att du är hårt styrd med hur maten tillagas och hur den läggs upp på tallrik, Även utbudet är hårt styrt).
. Kunna hålla ordning och reda

. I båda tjänsterna ingår pass i portioneringen och disken.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: IKEA Sundsvall
  • 0 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 10 mars 2008
  • Ansök senast: 30 juni 2008

Postadress

Gesällvägen 3
SUNDSVALL, 86341

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010