KOCK

Arbetsbeskrivning

Sodexo har fått förtroendet att driva restaurangen på Naturhistoriska Riksmuseet (NRM).

Restaurangen har varit stängd för en fullständig renovering av såväl kök som matsal.
I vårt uppdrag ska vi dels driva museets besöksrestaurang, som även ska fungera som en lunchmatsal för de anställda,
dels ska vi arbeta tillsammans med NRM för att utveckla konferensverksamheten och förtäring i samband med seminarier och interna möten.

Vi söker nu en kock

Arbetsuppgifter/Ansvarsområde:
I dina arbetsuppgifter ingår tillagning av dagens lunch och övrig rätter påmenyn.Arbete med egenkontroll, viss kalkylering och inköp ingår givetvis också.

Kvalifikationer/Krav:
Du ska ha en relevant kockutbildning och några års arbetserfarenhet från andra restauranger.Att du arbetar rent och snyggt och har ett stort kvalitetstänk är en förutsättning

Egenskaper:
Serviceinriktad, god planeringsförmåga, tycka om att arbeta i grupp och att ge sina kollegor en hjälpande hand när det behövs.

Arbetstid: Tilsvidareanställning, med helgtjänstgöring .

Ansökan skickas eller mailas till:
Sodexo AB
Box 47620
117 94 Stockholm

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 12 november 2008
  • Ansök senast: 22 november 2008

Postadress

Centralgatan 7C
IGGESUND, 82530

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010