Kock

Arbetsbeskrivning

Kock Stiftelsen Stockholms Sjukhem har sedan starten 1867 arbetat med vård och omsorg för långvarigt och obotligt sjuka.Idag bedriver vi vård inom fem verksamhetsområden: palliativ vård, geriatrisk vård, rehabilitering, vård- och omsorgsboende samt husläkarmottagning.Vi har även en egen FoUU-enhet.Stiftelsen Stockholms Sjukhem har drygt 700 medarbetare. Stockholms Sjukhem kostavdelningen (vinnare av Arlas Guldko, bästa seniorservering 2007)lagar mat till 250 boende/patienter och till restaurangens cirka 80 matgäster.Vi är ett kreativt gäng som lagar mat såväl till vardag som till fest, vi ser det som vår uppgift att via maten förgylla dagen för våra gäster.Det mesta är därför tillagat utifrån färska råvaror och vi lägger stor vikt vid hög kvalitet och är mån om att ge gästen valmöjlighet.Arbetsuppgifter I dina arbetsuppgifter ingår att delta i den dagliga produktionen, viss varubeställning, arbeta i vårt kostdataprogram Aivo och i övrigt förekommande arbetsuppgifter i köket.Kvalifikationer Restaurang- och storhushållsutbildning samt flerårig yrkeserfarenhet.Kunskap och erfarenhet av arbete med specialkoster är meriterande.Datakunskaper.Flexibilitet och servicekänsla är en självklarhet.Anställningsvillkor Tillsvidareanställning.Heltid samt schemalagd arbetstid med tjänstgöring varannan helg.Tillträde Snarast. Välkommen att söka tjänsten senast den 24 november på adress: www.stockholmssjukhem.se, Stockholms Sjukhem, jobba hos oss och lediga jobb.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Stockholms Sjukhem
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 10 november 2008
  • Ansök senast: 24 november 2008

Besöksadress

Mariebergsgatan 22
None

Postadress

None
STOCKHOLM, 11219

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010