Kock

Arbetsbeskrivning

Vi bedriver kollo-, konferens- och stuguthyrningsverksamhet samt en camping.I restaurangen serverar vi våra konferensgäster samt att vi har a la carteservering.Under kort- och sommarlov tillagas 180-230 portioner husmanskost till kolloverksamheten (catering inom området). Restaurangutbildning och yrkeserfarenhet önskas.1 tjänst: Mars-maj, timmar vid behov samt var tredje helg.Juni-augusti heltid, arbetet är då schemalagt och omfattar dag- och helgtjänstgöring.September-december, var tredje helg, julbord samt timmar vid behov.1 tjänst: Juni-Augusti heltid.Arbetet är schemalagt och omfattar dag- och helgtjänstgöring.Arbetsplats: Fiskeboda Egen bil krävs för att ta sig till och från arbetsplatsen.Eventuell intervju kommer att ske under vecka 9-10.Vi kommer att begära utdrag ur belastningsregistret.Vi tar endast emot ansökan via e-post..

Kontaktpersoner på detta företaget

Föreståndare Frida Sandberg
08 508 43 908
Föreståndare Susanne Khavar
0850843908 0761243908

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Stiftelsen Barnens Dag
  • 2 platser
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 1 februari 2008
  • Ansök senast: 21 februari 2008

Besöksadress

Västmannagatan 52
None

Postadress

Box 45156
STOCKHOLM, 10430

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010