Kock

Arbetsbeskrivning

Vårdhotellet erbjuder en ny vårdnivå integrerad i Länssjukhuset Sundsvall-Härnösand.Verksamheten kan beskrivas som en unik blandning/kombination av medicinsk trygghet och hotell - restaurangservice.Du som längtar efter att få arbeta med något nytt - här får du chansen. Kock till Vårdhotellet i Sundsvall Heltid.Restaurangens servicenivå skall göra verksamheten känd och efterfrågad.Kockarna ansvarar för produktion och planering inom kök restaurang, catering och konferens. Kvalifikationer Vi söker dig som har livsmedelsteknisk utbildning och arbetat minst fem år i restaurangkök.Du skall vara flexibel vad gäller arbetstider och arbetsuppgifter, kunna ta egna beslut då det förekommer ensamarbete, stå för en stor produktion av hög kvalitet.Du är också kreativ och lyhörd i kontakten med kunder som är patienter, besökare i restaurangen och externa beställare.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010