OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ni som vill jobba med oss i vår Bistro\ Ala Carte samt i lunchservering ska ha ett stort matlagningsintresse, med några års erfarenhet från ala carte samt gedigen erfarenhet av lunchservering.
Eftersom vi ligger i Lapplands inland ser vi gärna att du har meriter från matlagning med närproducerade råvaror.
Har du massor med energi, och brinner för matlagning och vilja att utvecklas så är du välkommen att söka till oss.
Du bör även ha god planeringsförmåga och ansvarsfullhet och kan jobba
dagar/kvällar/helger och även ta ev. jourer.
Vi förutsätter att du är social, självgående och resultatinriktad och sätter gästen i centrum med en ypperlig god service mot gäst och medarbetare.
Tjänsten finns tillgänglig från 9 feb 2014 till 31 december 2015 med förbehåll för utökad tjänstetid därefter.
Arbetsuppgifter: Dagtid lunch, kvällstid á la carte på rullande schema. Städning och renhållning av arbetsplatsen, erfarenhet av egenkontroll är önskvärt.
Provanställning 1 månad
Kontaktpersoner på detta företaget
Chefskock Hotelle Wilhelmina Mickael Mattsson
0940-55420