Kock

Arbetsbeskrivning

Verksamhetsbeskrivning Tjuonajokk är en fjällanläggning med specialinriktning på flugfiske, jakt och vildmarksupplevelser.Verksamheten är öppen under vårvintern och sommaren.Hit når inga vägar, här är det helikopter och snöskoter som gäller.Vi har sedan starten för 25 år sedan utvecklats till en av de ledande anläggningarna i sitt slag i Europa.Kvaliten på service och aktiviteter är av toppklass.Vår restaurang är vida känd för sin goda mat och höga kvalitet på service.Vi serverar allt från Dagens middag till riktiga gourmet middagar.Campen består av 74 bäddar fördelat på 16 stugor, reception, butik, restaurang, konferensrum och båtuthyrning.Arbetsuppgifter Du skall ansvara för meny, planering, inköp och all matlagning.Erfarenhet från avancerad matlagning är viktigt.Självklart är du "självgående", utåtriktad, positiv och har en utvecklad servicekänsla.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: TJUONAJOKK AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 12 december 2009
  • Ansök senast: 25 januari 2010

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010