OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Inför sommarsäsongen 2014 söker vi en Kock som vill vara med utveckla vår restaurang utifrån Granö Beckasins koncept och som vill skapa och leverera fantastiska matupplevelser, varje gång! Som kock på Granö Beckasin Lodge är du en viktig del i teamet. En del av arbetet kommer att vara att ta fram menyn för sommarsäsongen 2014. Om kock arbetar du med alla arbetsuppgifter som förkommer i ett mindre restaurangkök. Du har ett passionerat intresse för matlagning, är serviceinriktad och flexibel, kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Granö Beckasin är ett nystartat företag i stark tillväxtfas vilket betyder att ingen dag är den andra lik.
Vi söker dig som genomgått restaurangutbildning och har goda kunskaper inom matlagning. Vi ser även gärna att du har minst tre års arbetslivserfarenhet och kunskaper i ekologisk matlagning och Västerbottnisk mattradition. Vi ser gärna att du talar Engelska och Tyska.
Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från 1 juni till och med den 31 augusti. Arbetstiderna varierar då Lodgen är bemannad från kl. 07.00 till 24:00 många dagar under högsäsong.
Sista ansökningsdag är den 14 mars, men vi påbörjar rekryteringen omgående så skicka in din ansökan redan idag!
Har du frågor om tjänsten kontakta:
Caroline Löfström, Hotellchef, 070-609 02 09, caroline.lofstrom@granobeckasin.com eller
Angelica Johansson, VD, 070-371 14 25, angelica.johansson@granobeckasin.com
Granö Beckasin
Granö Beckasin Lodge ligger vid porten till Lappland. Vår vision är att bygga ett unikt och ekologiskt upplevelsecentrum för naturturism och göra Granö till en mötesplats för besökare från hela världen. I dag har vi byggt upp flera internationellt intressanta upplevelser och vi fortsätter arbetet med att utvecklas varje dag.
Utifrån det noggrant genomarbetade konceptet ?Granö Beckasin?, där mötet med naturen sätts i centrum, skapar vi upplevelser som förstärker gästens närvaro och förmåga att se det stora i det lilla och det lilla i det stora. Vi erbjuder en helhetsupplevelse med aktiviteter, boende och mat. Självklart hållbart och med ett högt upplevt värde -det vi kallar eco-premium. Upplevelserna genomsyras av grundtankarna service, kvalitet och ekologi oavsett om det är äventyrlig flottfärd ner längst Umeälven, stillsam örtvandring i skogen, äter på vår restaurang eller bor i något av våra boenden. Vi jobbar passionerat, målmedvetet och professionellt.
Visst vill du vara med och och utveckla vår destination? Välkommen med din ansökan!