Kock

Arbetsbeskrivning

Placering; Skogsgläntans kök. ARBETSUPPGIFTER Din huvuduppgift är sedvanliga arbetsuppgifter i storkök i enlighet med gällande lagstiftning och verksamhetens mål. I detta ingår tillagning, planering, servering salladsberedning specialkost, bakning, städning och diskning. I arbetet ingår också riskbaserad egenkontroll, HACCP. All beställning av råvaror görs via elektronisk handel. Du kommer att samarbeta med kollegor på arbetsplatsen. Helgerna är ni två som arbetar. Samarbete även med omvårdnadspersonal och skolans personal. KVALIFIKATIONER Du ska ha godkänd gymnasieutbildning inom hotell och restaurang med inriktning restaurang och måltidsservice eller motsvarande. Därutöver ska du ha kunskaper i specialkost riskbaserad egenkontroll. Erfarenhet från verksamhetsområdet är meriterande. Vi förväntar oss att du kan arbeta strukturerat och planera ditt eget arbete. Du är serviceinriktad och vill utvecklas inom området. Du har lätt för att samarbeta med andra. Arbetet kräver flexibilitet, noggrannhet, tålamod och förmåga att hantera stress. Du har god datorvana kan tala, skriv och förstå svenska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010