Kock

Arbetsbeskrivning

Mat med olika smaker, från olika kulturer med olika råvaror serveras på ett inbjudande och kreativt sätt.Alla barn blir mätta och får ett intresse för mat och viljan att prova nya smaker.Maten lagas till största delen från grunden, den är näringsfull och i möjligaste mån ekologisk och närproducerad.Med mat menar vi lunch, mellanmål, utflyktsmat och efterrätt (en rätt som ibland serveras.) Kökets personal arbetar i nära kontakt med alla barn, anställda och föräldrar till födokänsliga barn.Delaktighet är ett viktigt ledord där barn och föräldrar ges möjligheter att påverka vilken mat som serveras.Matsalen är en för barnen trygg och trevlig plats att vistas i, alla barn känner sig välkomna och viktiga.Förskolans kökspersonal är väl insatt i alla lagar och riktlinjer för mathantering och hygien.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fasanens förskola
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 15 september 2009
  • Ansök senast: 12 oktober 2009

Besöksadress

Kummingatan 49
None

Postadress

None
UPPSALA, 75448

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010