Kock

Arbetsbeskrivning

Placering: Restaurang Nålmakaren ARBETSUPPGIFTER Din huvudsakliga arbetsuppgift är sedvanliga arbetsuppgifter i storkök. I enlighet med gällande lagstiftning och verksamhetens mål. I detta ingår tillagning, planering, servering, salladsberedning, specialkost, bakning, kassatjänst, städ och disk. Arbete utförs både inne i kök och ute i restaurangen. I arbetet ingår också riskbaserad egenkontroll HACCP. KVALIFIKATIONER Du ska ha godkänd gymnasieutbildning inom hotell och restaurang med inriktning restaurang och måltidsservice eller liknande. Där utöver ska du ha kunskap i specialkost och riskbaserad egenkontroll. Erfarenhet från verksamhetsområdet är meriterande. Vi förväntar oss att du kan arbeta strukturerat och planera ditt eget arbete. Du är servicinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Arbetet kräver flexibilitet, noggrannhet, tålamod och förmåga att hantera stress. Du har god datorvana. Du ska kunna tala, skriva och förstå svenska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010