OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en matälskande och vetgirig Kock till Brasserie du Sud på Hotell Continental 75-100%
Vi letar efter en passionerad och driven kock som älskar konsten att laga mat och strävar efter att skapa minnesvärda matupplevelser för våra gäster. Vi värdesätter en positiv attityd, engagemang gentemot kollegor och gäster, samt att hela tiden sträva efter utveckling.
Brasserie du Sud
Brasserie du Sud är hjärtat av vårt hotell, en rustik bistro som bjuder på en harmonisk blandning av traditionell nordisk matkonst med fransk elegans. Våra ledord är säsongsbetonat, närproducerat och socialt.
Du kommer att jobba under ledning av vår köksmästare Tore Gustafsson, en av Köpenhamns erkända kockar med en bakgrund från framstående restauranger, inklusive Paté Paté och Villa Copenhagen. Så du kommer att ha en chans att utveckla dina kockkunskaper ytterligare och växa med oss om du är rätt person.
Kvalifikationer:
- Erfarenhet av professionellt arbete i kök (varm- och kallkök) i minst 3år
- Förmåga att arbeta noggrant och leverera hög kvalitet
- Kunskapstörstig och samarbetsvillig
- Innovativ och lyhörd så vi tillfredsställer våra gästers behov
Personliga egenskaper:
- Passionerad och driven
- Trivs med att arbeta både i team och självständigt
- Engagerad i att skapa en positiv arbetsmiljö och mötesplats för gäster
Ansökan:
- Sista ansökningsdag: 15 september (rekrytering sker löpande) skicka din ansökan till vår köksmästare tore@hotellcontinental.se
Ansök idag om du är entusiastisk över möjligheten att skapa minnesvärda matupplevelser på Hotell Continental, Brasserie du Sud!
Kontaktpersoner på detta företaget
Husfru Annica Carlsson
0411-13700
Köksmästare Jörgen Lundgren
0411-13700
Hotellägare Annika Turitz Garnaeus
0411-13700