Kock, 75 %

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter

Placering f n vid Botilsäters produktionskök för skola och förskola.

Arbetsuppgifter: matlagning av alla måltider och tillbehör samt specialkoster, salladsberedning, egenkontrollarbete, beställningar, servering, disk- och städarbete samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter i ett storkök.



Kvalifikationer
Du har kunskap och intresse för goda, hemlagade och näringsriktiga måltider där gästen och måltidsmiljön står i centrum, Du har också ett miljötänk. Du har minst 3 års yrkeserfarenhet, 3 års restaurang & storhushållsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Dessutom ska du ha HACCP-utbildning samt allergi-och specialkostutbildning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du stor kommunikativ förmåga, är noggrann och flexibel, stresstålig och självständig samt bra på att organisera, samt har datavana. Du är glad och positiv, engagerad, serviceinriktad och då Du måste kunna kombinera självständigt arbete med god samarbetsförmåga med skolans elever och personal, arbetskamrater på egna och andra köksenheter och med ledning.

Villkor
Semesteranställning.

Säffle kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss kontakt med annonsförsäljare och övriga media i den här rekryteringen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Carina Nisén, Kostchef
0533-68 10 50
Carina Nisén
0533-68 10 50
Camilla Carlsson, biträdande förvaltningschef
0533-681659

Sammanfattning

Besöksadress

Kanaltorget 1
None

Postadress

Kanaltorget 1
Säffle, 66130

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010