OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kostenheten tillagar patientkoster och serverar lunch och fika till externa gäster. Verksamheten är fördelad på fyra olika arbetsställen: det nybyggda produktionsköket på Nedre Vattugatan samt mellanlager, Restaurang Kajutan och Café Entré på sjukhusområdet.
Arbetsrotation tillämpas inom hela enheten men för tjänsten är för närvarande förlagd i Kajutan. Vi jobbar med teamanda och hjälps åt med samtliga sysslor.
Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska
specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del.
Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Vi har även en egen motionsanläggning för våra anställda.
ARBETSUPPGIFTER
Tillagning av patientkost samt lunchmat till Café Entré samt samt övriga i verksamheten förekommande arbetsuppgifter. Du ska även vara beredd att utföra kassaarbete, smörgåsberedning, salladsberedning, lunchservering, varumottagning, disk, portionering samt övriga i verksamheten förekommande arbetsuppgifter.
KVALIFIKATIONER
Kockutbildning och minst två års arbete i yrket
• Du har god kännedom om livsmedelshygien samt förmåga att tillämpa den.
• Du är flexibel , hjälpsam och kan ta egna initiativ.
• Du har en god språkförståelse och behärskar svenska språket i både tal och skrift.
• Du har god serviceförmåga och högt integritetstänkande gentemot dem du möter.
• God fysisk kompetens och sinne för ordning och reda.
• Du delar Region Jämtland Härjedalens värdegrund.
• För att trivas hos oss tror vi att du ska vara öppen för nytänkande och förändring.
• Du kan arbeta både självständigt och i team, är positiv och har framåtanda.
• Datavana skall kunna dra ut listor/recept, läsa mail och söka information.
• Kassavana ett plus