Kock

Arbetsbeskrivning

Vi söker en kock med ett brinnande intresse för mat! Landvetter Airport Hotel behöver fler medarbetare i köket. Landvetter Airport Hotel är ett fyrstjärnigt fullservicehotell med hög personlig service och standard. Hotellet består av 134 rum och 12 konferens och mötesrum. Matsalen har 250 platser. De gäster som besöker restaurangen är till en stor del utländska och svenska affärsresenärer. Vi siktar på en hög kvalite för att få nöjda gäster som återvänder. Vi söker en kock med ett brinnande intresse för mat med stor fokusering på kvalite och service! Förutom att vara delaktig i kökets olika stationer ska du ha ett stort intresse av att baka. Vår filosofi är att laga all mat från grunden med närproducerade råvaror. Du ska vara noggrann, initiativtagande, ha ansvarskänsla samt ha ekonomiskt sinne. Flexibilitet är viktigt, du ska kunna jobba dagar som kvällar och helger (2 helger av 5 på schemat). Vi ser att du har en dokumenterad köksutbildning och minst ett antal års praktisk erfarenhet av a la carte verksamhet. Hantera det svenska språket både i tal och skrift. Tjänsten är fulltid och schemalagd. Anställningsformen är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Individuell lön. Kollektivavtal finns.

Kontaktpersoner på detta företaget

Food & Beverage Manager Jessica Samuelson
031 -97 75 90
Hotellchef Annelie Bärve
031977577
Food & Beverage Manager Jessica Samuelson
031-97 75 90
Hotellchef Annelie Bärve

Food & Beverage Manager Jessica Samuelson
031 -97 75 90
F&B manager Jessica Samuelson
031-977590
Hotellchef Annelie Bärve

Annelie Bärve

Oscar Bernhardsson
0705977553
Restaurangchef Andreas Granhage
031-977590

Sammanfattning

Besöksadress

LANDVETTER FLYGPLATS
HÄRRYDA

Postadress

BOX 2103
LANDVETTER, 43813

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010