Kock

Arbetsbeskrivning

Placering; Restaurang Oxen ARBETSUPPGIFTER Din huvuduppgift är sedvanliga arbetsuppgifter i storkök i enlighet med gällande lagstiftning och verksamhetens mål. I detta ingår tillagning, planering, servering salladsberedning specialkost, bakning, städning och diskning. I arbetet ingår också riskbaserad egenkontroll, HACCP. All beställning av råvaror görs via elektronisk handel. Du kommer att samarbeta med kollegor på arbetsplatsen. KVALIFIKATIONER Du ska ha godkänd gymnasieutbildning inom hotell och restaurang med inriktning restaurang och måltidsservice eller motsvarande. Därutöver ska du ha kunskaper i specialkost riskbaserad egenkontroll. Erfarenhet från verksamhetsområdet är meriterande. Vi förväntar oss att du kan arbeta strukturerat och planera ditt arbeta. Du är serviceinriktad och vill utvecklas inom området.. Du har lätt för att samarbeta med andra. Arbetet kräver flexibilitet, noggrannhet, tålamod och förmåga att hantera stress. Du har god datorvana kan tala, skriva och förstå svenska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010