Kock

Arbetsbeskrivning

Verksamhetsbeskrivning
Radisson Blu Scandinavia Hotel består utav 349 rum och med restaurangverksamhet som består av; frukost, a la carte, festvåning samt bar och room-service.Med inriktning på internationellt kök.

Arbetsuppgifter
Alla relevanta arbetsuppgifter som förekommer i ett kök.

Vad vi kräver av dig
Den vi söker skall ha rätt attityd, vilket innebär mycket god samarbetsförmåga och positiv attityd gentemot gäster och medarbetare, 100 % "Yes I Can" attityd.Vi vill att du är diplomerad kock från en restaurangskola och har 2 års dokumenterad yrkesvana.Du skall vara en kreativ, stresstålig person med flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet.Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.

Vi erbjuder
Ett utmanande arbete på ett internationellt hotell i ständig utveckling.Anställningen är en tillsvidareanställning, 100 %.

Ansökan
Skriftlig ansökan med detaljerad CV och två referenser obligatoriska skickas senast 10-10-03 till:

Executive Chef, Philippe Louarn
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Box 288
401 24 Göteborg

Märk ansökan: Kock

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010