OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Verksamhetsbeskrivning
Radisson Blu Scandinavia Hotel består utav 349 rum och med restaurangverksamhet som består av; frukost, a la carte, festvåning samt bar och room-service.Med inriktning på internationellt kök.
Arbetsuppgifter
Alla relevanta arbetsuppgifter som förekommer i ett kök.
Vad vi kräver av dig
Den vi söker skall ha rätt attityd, vilket innebär mycket god samarbetsförmåga och positiv attityd gentemot gäster och medarbetare, 100 % "Yes I Can" attityd.Vi vill att du är diplomerad kock från en restaurangskola och har 2 års dokumenterad yrkesvana.Du skall vara en kreativ, stresstålig person med flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet.Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.
Vi erbjuder
Ett utmanande arbete på ett internationellt hotell i ständig utveckling.Anställningen är en tillsvidareanställning, 100 %.
Ansökan
Skriftlig ansökan med detaljerad CV och två referenser obligatoriska skickas senast 10-10-03 till:
Executive Chef, Philippe Louarn
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Box 288
401 24 Göteborg
Märk ansökan: Kock